Werkwijze

 

Welkom!

Scholen of organisaties kunnen gemakkelijk zoeken binnen het aanbod op de Getuigenbank. Wij hebben onze sprekers op de Getuigenbank in thema’s onderverdeeld om jouw zoektocht soepel te laten verlopen, maar je kan ook in ons gehele aanbod van sprekers zoeken. Gebruik de zoekmodus om je zoekresultaten te verfijnen. Je kan zoeken op bepaalde onderwerpen zoals 'religie', 'WOII', of 'internationale politiek'. Ook kan je onder meer filteren op publiek, zoals 'kinderen' of 'volwassenen'.

(Niet) gevonden wie je zocht?

Heb je een geschikte spreker gevonden met wie je graag contact wil opnemen? Vul dan het contactformulier in en het Vredescentrum bezorgt je de contactgegevens. Ook als je geen geschikte spreker hebt gevonden, kan je contact met ons opnemen. We helpen je dan graag verder bij je zoektocht.

Aanvullend materiaal

Wij bieden ook extra materiaal aan bij onze sprekers en thema’s. Scholen kunnen ons educatief materiaal bekijken en voor verenigingen organiseert het Vredescentrum geregeld interessante activiteiten. Ben je op zoek naar een workshop of les op school, maar sprak niets in ons aanbod je aan? Laat het ons dan weten! Wij denken en zoeken graag met je mee. Ook staan wij altijd open voor een mogelijke samenwerking.